ارزیابی اعتبار بخشی مجتمع بیمارستانی شهید مدرس و ۱۷شهریور با حضور ارزیابان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

۰۶ تیر ۱۴۰۳ | ۱۰:۰۹ کد : ۵۷۴۹ اسلایدر اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۲۰۱
با حضور ارزیابان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مجتمع بیمارستانی شهیدمدرس و۱۷شهریور مورد ارزیابی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی ساوه، تیم ارزیاب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متشکل از سه نفر  در طی سه روز از تاریخ دوم لغایت چهارم تیرماه ۱۴۰۳  با بررسی کلیه واحدها و بخشهای بیمارستان، با حضور مسئولین واحدها به بررسی مستندات و ارزیابی عملکرد پرداختند.
در ادامه ارزیابی به مصاحبه با کارکنان و مشاهده وضعیت بیمارستان پرداخته و در طی جلسه ای راهکارهای برطرف شدن مسائل و مشکلات را مطرح نمودند.

نظر شما :