عیدی دانشکده علوم پزشکی ساوه به همشهریان ساوجی

۲۹ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۷:۳۶ کد : ۵۶۵۴ اسلایدر اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۱۲۲
رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه مصادف با عید سعید قربان از بخش در شرف تاسیس مراقب های ویژه اطفال بازدید کرد.
عیدی دانشکده علوم پزشکی ساوه به همشهریان ساوجی

۲۸ خرداد ماه ۱۴۰۲ مصادف با عید سعید قربان دکتر امیر قادی پاشا رئیس دانشکده (فلوشیپ مراقبت های ویژه کودکان picu) به همراه معاونین و جمعی از مدیران ستادی و بیمارستان با حضور در بیمارستان شهید مدرس از بخش در شرف تاسیس picu (بخش مراقب های ویژه کودکان) بازدید نمود.

در این بازدید دکتر قادی پاشا با متخصصین مربوطه، کادر درمان و دست‌اندرکاران دیدار و دستورات لازم را در خصوص رفع موانع و آماده‌سازی بخش موردنظر ارائه نمود.

رئیس دانشکده علوم پزشکی ساوه در این بازدید گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته و تجهیز این بخش، در تیر ماه سال جاری شاهد راه‌اندازی و ارائه خدمت به همشهریان ساوجی خواهیم بود.

وی افزود: با راه اندازی بخش مراقبت‌های ویژه اطفال دیگر نیازی به اعزام بیماران به شهرهای همجوار نخواهد بود و خدمات مورد نیاز را تا بهبودی کامل دریافت خواهند کرد.

در پایان این بازدید دکتر امیر قادی شخصاً پیگیر رسیدگی به مشکلات بیماران شد و دستورات و تمهیدات لازم جهت پیگیری مشکلات درمانی بیماران را از اولویت کار مدیران و روسای بیمارستانی دانست.

نظر شما :